Havehandsker – BN GRIP green

English below

Havehandske fra NORDIC COMPAYNY Partners Aps. Vores BN Grip green henvender sig til den professionelle gartner, der mangler en god og slidstærk havehandske til firmaet. Med latexbelægning i håndfladen er du sikret et sikkert og fast greb om redskaberne.

30 cm length
Størrelser: M, L, XL

Beskyt dine hænder med havehandsker

Når man arbejder meget udendørs, er det nødvendigt med nogle gode handsker, der kan klare alle typer for vind og vejr, og samtidig yder maksimal komfort og greb. BN GRIP green er en havehandske, der sikrer et fast greb samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med komforten. Dette skyldes blandt andet, at handsken ikke har fuld belægning, hvorfor den kan ventilere i håndryggen. Havehandsken bruges som oftest af skovarbejdere, gartnere, brolæggere, entreprenører og lignende.

Med en havehandske undgår du at miste grebet om redskaberne, samt udsættes dine hænder ikke for vind og vejr, der ellers kan forårsage tørre og sprukne hænder.

Vælg de rigtige havehandsker

 Når man skal arbejde med handsker på, så er det vigtigt, at man sikrer sig, at man har den rigtige størrelse på. Skal du arbejde med havehandske på, så vil en for stor handske glide rundt med redskaberne og besværliggøre arbejdet. BN GRIP Green tilbyder vi i tre forskellige størrelser, så der med stor sikkerhed er en handske, der passer til dig. Denne handske er ideel til arbejde, hvor du har brug for et fast greb og som er modstandsdygtig overfor vind og vejr – når man skal vælge den rigtige arbejdshandske er det nemlig vigtigt at overveje, hvornår og til hvad man ønsker at anvende handsken.

Havehandsker til de professionelle

 BN GRIP Green er en havehandske, der henvender sig til de professionelle brugere, såsom anlægsgartnere, skovarbejdere, brolæggere og lignende. Handsken er nemlig særlig udviklet til at skulle bruges i mange timer ad gangen. Derfor er havehandsken lavet i en anatomisk pasform og med et sømløs strik, så bæreren ikke vil opleve at have en handske på, der sidder dårlig og kradser om håndleddet.

Desuden beskytter handsken mod aggressive rengøringsmidler, sprit samt fugtige omgivelser.

Scroll to Top

Ønsker du at købe handsken, så udfyld formularen

Ønsker du at købe handsken, skal du udfylde formularen, hvorefter vi kontakter dig på mail angående betaling og levering.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formualren

Når du har sendt formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt pr mail eller telefon.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.