Om os

Vores historie

Som en naturlig forlængelse af et mangeårigt samarbejde med min far, Carl Backs,
Indehaver og founder af Carl Backs A/S, i Esbjerg, som han startede i 1971 og solgte i 2003 for at nyde sit otium, startede jeg med udgangen af 2003 NORDIC COMPANY Partners Aps.
 
Min far og jeg lancerede sammen salg af Showa handsker og fik forhandlingen deraf i Danmark og Nordeuropa. I dette samarbejde stod jeg for kontakten med Showa og salgspersonalet i Europa.
Markedsføring, korrespondance og assistance på internationale messer inden for primært fiskeri.
Da mine forældre solgte deres virksomhed, Carl Backs A/S, i 2003, blev jeg kontaktet af salgsdirektøren fra Showa, som ønskede et samarbejde omkring en alternativ handske til Showa.

Med viden fra Showa og kendskab til det vestlige marked var der god ”know how” at læne sig op af, og jeg tog derfor udfordringen op.
Nordic Company Partners Aps og handskerne ”BACKS NORDIC” blev søsat!
Vi ville prøve kræfter med markedet selv, og har nu igennem snart 18 år solgt handsker af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser til både ind- og udland. Handsker, der lever op til de gældende krav – CE- mærket og SGS- certificeret til højeste kvalitetsnormer af international standard akkrediteret af SGS United Kingdom Ltd.

Vi har vores faste produktlinje, og har tillige mulighed for at afsøge andre handsker og øvrige varer iflg. specifikke kundeønsker. Vi har mulighed for, via vores samarbejdspartnere i Shanghai, Kina, at ”source” specifikke varer via vores øvrige netværk af producenter.
Vi har således bl.a. leveret gummistøvler, termokedeldragter, trafikveste, T-shirts med og uden tryk, sikkerhedssko og arbejdstøj. BARE GIV OS MULIGHEDEN    
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.